تبلیغات

موضوعات

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 37
    کل نظرات کل نظرات : 0
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 30
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 6
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
    آي پي امروز آي پي امروز : 12
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 4
    بازدید هفته بازدید هفته : 81
    بازدید ماه بازدید ماه : 225
    بازدید سال بازدید سال : 1,757
    بازدید کلی بازدید کلی : 9,974

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.117.184.189
    مرورگر مرورگر : Safari 5.1
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : جمعه 28 اردیبهشت 1403

آشنایی با سازوکار الگوریتم کبوتر

اگر با الگوریتم های گوگل آشنایی داشته باشید، حتما نام الگوریتم کبوتر را نیز شنیده اید. اگر بخواهیم به طور خلاصه این الگوریتم را معرفی کنیم، باید بگوییم که این الگوریتم جهت بهبود نتایج جستجوی سئو محلی به وجود آمده است. اگر می خواهید بدانید الگوریتم کبوتر گوگل (GOOGLE PIGEON) چیست و دقیقا چه تاثیری در سئو محلی دارد، این مقاله را دنبال نمایید.

الگوریتم  کبوتر چیست؟

الگوریتم کبوتر یا “pigeon google”، اولین بار در تاریخ 20 آگوست 2013 در ایالات متحده انتشار یافت، اما متعاقباً در 22 دسامبر 2014 در انگلستان، کانادا و استرالیا نیز انتشار یافت.

انتشار الگوریتم Pigeon، منجر به یکی از بزرگترین تحولات در نتایج جستجوی ارگانیک گوگل و نتایج محلی شده است. به روزرسانی این الگوریتم، توسط Search Engine Land منتشر شده، نشریه ای که اطلاعات مستقیمی از Google درباره هدف الگوریتم کبوتر دریافت می کند.

الگوریتم کبوتر به منظور اتصال الگوریتم جستجوی محلی Google به سایر الگوریتم ها و بهبود پارامترهای رتبه بندی بر اساس فاصله و موقعیت مکانی طراحی شده است. انجمن سئو محلی، در هفته های بعد از انتشار الگوریتم کبوتر، به طور روزانه تغییرات حاصل شده  را در رتبه بندی های محلی و ارگانیک گزارش کرد.

 

الگوریتم  کبوتر

ویژگی ها و اهداف الگوریتم کبوتر

بگذارید به تغییرات اساسی که آپدیت الگوریتم کبوتر ایجاد کرد، اشاره کنیم:

  1. یکی از اهداف اصلی گوگل از به وجود آوردن الگوریتم کبوتر این بود که پیوند عمیق تری بین الگوریتم جستجوی محلی و سایر الگوریتم های خود ایجاد کند. چراکه بتواند از صدها سیگنال رتبه بندی که از سایر الگوریتم ها حاصل می شود، استفاده کند. این گره ایجاد شده بین الگوریتم های وب، باعث شد که کسب و کار ها، برای گرفتن رتبه های بهتر در نتایج ارگانیک محلی، رقابت سنگین تری داشته باشند.
  2. همان زمان با برقراری این پیوند، الگوریتم کبوتر توانایی خود را برای محاسبه فاصله و مکان کسب و کارهای محلی افزایش داد. در بسیاری از موارد می بینید که شعاع جستجو محدود تر شده و نتایجی نمایش داده می شوند که به مکان فیزیکی کاربر نزدیک تر است. برای مثال، اگر شما عبارت “پیتزا فروشی در تهران” را در گوگل جستجو کنید، نتایجی که مشاهده می کنید که در همسایگی  شماست.
    تاثیرات الگوریتم کبوتر بر روی جستجو های محلی، چالش بر انگیز است. چراکه بعد از به روز رسانی این الگوریتم، نوسانات زیادی وجود داشت و برخی از متخصصان سئو محلی می گویند که ممکن است گوگل در حال انجام A/B تست بر روی دسته نتایج مختلف باشد.
  3. یکی از نتایج قابل توجه الگوریتم کبوتر، این بود که قبلا در نتایج جستجوی محلی، گوگل 7 تا از کسب و کار ها را لیست می کرد (یک باکس 7 تایی) و آن را به شما نشان می داد. با گذشت زمان، گوگل تعداد کسب و کارهایی که در این پکیج 7 تایی نمایش می داد را کاهش داد و امروز فقط 3 مورد از آنها را نمایش می دهد. این کاهش در تعداد نمایش، بسیاری از کسب و کارهای محلی را خارج از لیست قرار داد و باعث شد که آنها برای دیده شدن و قرار گرفتن در پکیج 3 تایی، با یکدیگر بیشتر رقابت کنند.
    الگوریتم کبوتر : نمایش در گوگل
  4. همانند بسیاری از آپدیت های گوگل، آپدیت الگوریتم کبوتر منجر شد تا برخی کسب و کار های اسپم نیز بتوانند راهی پیدا کنند تا در آن لیست ها نمایش داده شوند. یکی از جنبه های نا امید کننده الگوریتم pigeon، عدم توانایی در شناخت کسب و کارهایی که به رسمیت شناخته شده اند و کسب و کارهایی که فقط به منظور نشان داده شدن در لیست ها از کلمات کلیدی استفاده می کنند، می باشد. پکیج های محلی سعی در شناسایی این کسب و کارها دارند تا بتوانند آنها از لیست خارج کنند.
  سندباکس گوگل چیست و چه تاثیری در سئو دارد؟

الگوریتم کبوتر حضور شما را اثبات می کند

الگوریتم کبوتر، یک چالش برای صاحبان کسب و کارهای محلی ایجاد کرد که نه تنها استفاده از روش های اسپم را جریمه می کند بلکه نتایج را بر اساس مرتبط بودن تعریف می کند. هم چنین این الگوریتم فاکتورهایی را به میان آورد که یا کسب و کار ها کنترل بسیار کمی روی آن داشته باشند یا تقریبا هیچ کنترلی بر روی این فاکتور ها نداشته باشند.

ویژگی های الگوریتم کبوتر

برای اطلاع از آموزش ها به لینک کانال آموزش مراجعه کنید. برای مثال، یک کسب و کار نمی تواند بر روی محدوده و شعاعی که گوگل در اطراف آن مشخص می کند، دسترسی داشته باشد. حتی اگر یک رستوران فوق العاده در غرب تهران داشته باشید و یک نفر عبارت “بهترین رستوران در شرق تهران” را در گوگل جستجو کند، آن رستوران در پکیج 3 تایی گوگل نمایش داده نخواهد شد. چنین مسائلی نمی تواند توسط صاحبان کسب و کارها اداره شود، اما خوشبختانه فاکتورهای دیگری هست که می تواند به منظور موفقیت کسب و کار شما اداره شود که شامل موارد زیر است:

تاکید بر روی سیگنال های ارگانیک و سنتی: ساخت بک لینک های با کیفیت، انتشار محتواهای فوق العاده، رشد دامین آتوریتی (DA) سایت و … همگی می توانند بر روی رتبه بندی کسب و کار محلی شما تاثیر مثبت بگذارند.

تاکید بر ایجاد محتوا های محلی: ایجاد متن، ویدئو، عکس و محتواهایی که کسب و کار شما را به یک مکان خاص در همسایگی یا منطقه محلی مرتبط می کند، ارزش و اعتبا شما را بالا می برد و باعث می شود که شما در آن شعاع به خصوص که گوگل مشخص کرده قرار بگیرید.

تاکید بر روی مفاهیم سئو محلی: برای رقابت در پکیج 3 تایی گوگل، شما باید فاکتورهای سئو محلی را در نظر بگیرید و از آنها به درستی استفاده کنید. اقداماتی که باید انجام شود شامل برسی صحت نقل قول ها، حذف صفحات تکراری و duplicate، بررسی سئو داخلی و سئو خارجی سایت و اقدامات اساسی دیگر. کسب و کارهای بزرگ، باید بر روی این اقدامات اساسی، تمرکز ویژه ای داشته باشند و به دنبال اقداماتی باشند که سئو محلی خود را از بین صد ها و یا هزاران مکان مختلف بهبود دهند.

  آموزش ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول جدید (search console) | آموزش معرفی سایت به وبمستر

گزارش اسپم (Spam reporting): از آنجایی که گاهی اوقات گوگل خودش نمی تواند نتایج جستجوی محلی را به طور دقیق بررسی کند، می توانید شما این کار را برای او انجام دهید. اما ابتدا مطمئن شوید که قوانین و مقررات گوگل را می دانید، سپس می توانید با هر گونه تخلفی که رو به رو هستید، به گوگل گزارش دهید. ممکن است گوگل همیشه مطابق با گزارشات شما عمل نکند، اما اگر با تخلفی مواجه شدید، ارزشش را داد که این کار را امتحان کنید. به خصوص اینکه ممکن است تسلیم کردن یک اسمپر (spammer) به گوگل و تنزل رتبه او، فرصتی را برای کسب و کار شما ایجاد کند تا در رتبه های بالا تری قرار بگیرید. البته هیچ وقت این کار را با یک وبسایت، فقط به این دلیل که رقیب شماست، انجام ندهید. فقط آن کسب و کارهایی را گزارش دهید که فکر می کنید چیزی که آنها ادعا می کنند نیستند و قوانین و مقررات گوگل را زیر پا گذاشت.


تاریخ ارسال پست: یکشنبه 09 آذر 1399 ساعت: 12:25

Search Console Insights چیست؟ رونمایی از بخش جدید سرچ کنسول

به تازگی یک ایمیل از سمت سرچ کنسول دریافت کرده ایم که در آن، از بخش جدید سرچ کنسول به نام  search console insights رونمایی شده بود. در این ایمیل، گوگل از ما خواسته بود که از این نسخه آزمایشی استفاده کنیم و نظرات خود را چه خود و چه بد، در اختیار گوگل بگذاریم. اگر شما هم علاقه دارید تا با این بخش جدید از گوگل سرچ کنسول آشنا شوید، ادامه این مقاله را بخوانید.

Search Console Insights چیست؟

Search Console Insights تجربه جدیدی است که برای نویسندگان و تولید کنندگان محتوا طراحی شده است و به آنها کمک می کند تا درک کنند که مخاطبان چگونه محتوای سایت خود را می یابند.  این تجربه جدید، از داده های سرچ کنسول جدید و گوگل آنالیتیکس Google Analytics استفاده می کند.

پیشنهاد ویکی دمی به شما: آموزش گوگل سرچ کنسول جدید

چگونه Search Console Insights به شما کمک می کند؟

این تجربه جدید میتواند به شما (نویسنده یا تولید کننده محتوا) کمک کند که پاسخ بسیاری از سوالات را درباره محتوای سایت خود بیابید. سوالاتی از قبیل:

1.        بهترین محتواهای شما از لحاظ عملکرد کدام بوده است؟

2.        محتواهای جدید شما چه عملکردی دارند؟

3.       چگونه افراد به محتوای شما در سراسر وب دسترسی پیدا می کنند؟

4.        ترند ترین عبارات و query های شما در گوگل کدامند؟

5.       کدام سایت ها و مقالات دیگر به محتوای سایت شما لینک داده اند و آیا لینک جدیدی دریافت کرده اید یا نه؟

در حال حاضر چه کسانی میتوانند از Search Console Insights استفاده کنند؟

در حال حاضر این بخش از سرچ کنسول  یک نسخه بتا بسته است (closed beta) بدان معنی که فقط برای افرادی در دسترس است که از سمت گوگل یک ایمیل رسمی برای یک سایت خاص دریافت کرده اند و به طور اختصاصی دعوت شده اند تا از این بخش استفاده کنند. (از این روش معمولا برای تست یک محصول جدید یا ارائه نسخه آزمایشی یک ابزار استفاده میشود)

گوگل امیدوار است که در آینده نه چندان دور این تجربه را در اختیار کاربران بیشتری بگذارد و همچنین به کاربران اجازه دهد که سایت های بیشتری را در این بخش اضافه کنند. بنابراین، در آینده با اخبار و به روزرسانی های بیشتر در مورد این موضوع با ما در ارتباط باشید.

چگونه می توانید به Search Console Insights دسترسی پیدا کنید؟

اگر شما یک کاربر بتا هستید، پس می توانید از سه مکان مختلف به Search Console Insights دسترسی داشته باشید:

  1. از طریق لینکی که در ایمیل رسمی که از سمت گوگل قبلا دریافت کرده اید.
  2. عبارت “Search Console Insights” را در گوگل سرچ کنید و روی لینک نتایجی که ظاهر میشود، کلیک کنید.
  3. از طریق لینک سرچ کنسول که در نتایج گوگل برای شما ظاهر می شود، به آن دسترسی پیدا کنید. (توجه داشته باشید که این گزینه هنگام جستجوی محرمانه در incognito ظاهر نمی شود و شما باید حتما در اکانت گوگل خود لاگین باشید).  

حال اگر شما در گوگل یک عبارتی را جستجو کنید که سایت بتای شما در آن رتبه داشته باشد، در ابتدای صفحه بخشی به نام “search performance for this query” برای شما ظاهر می شود. در انتهای این بخش لینکی قرار دارد که با کلیک بر روی آن می توانید وارد Search console Insights شوید.

مطالعه بیشتر: آمار جدید و بهبودیافته crawl

چگونه میتوانید راجع به Search Console Insights به گوگل فیدبک بدهید؟

 یک لینک اختصاصی “share feedback” در بالا و پایین Search console Insights وجود دارد که میتوانید از آن استفاده کنید. شما می توانید نظرات خود را چه مثبت و چه سازنده به گوگل اعلام کنید. از این طریق می توانید به بهبود این بخش از سرچ کنسول کمک کنید.

خب همان طور که توضیح دادیم این بخش هنوز در دسترس عموم قرار نگرفته است. اما جالب است که با ویژگی های جدید گوگل سرچ کنسول آشنا شوید. این مقاله در آینده دورباره آپدیت خواهد شد تا بتوانیم تجربیات جدید خود را در این بخش با شما به اشتراک بگذاریم.

مزایای Serch console Insights برای تولید کنندگان محتوا

خب تا اینجا به طور خلاصه راجع به کارایی این بخش از سرچ کنسول صحبت کردیم. حال میخواهیم بخش های مختلفی که این ابزار برای آنالیز محتواها در اختیار شما قرار می دهد را بررسی کنیم.

گزارش کلی از محتواهای سایت

این بخش نموداری از آنالیز محتواهای سایت شما را در اختیارتان می گذارد. این نمودار نشان می دهد که در تاریخ های مختلف، چه تعداد افرادی از سایت شما بازدید کرده اند. هم چنین در ابتدای این بخش میتوانید تعداد بازدید کنندگان سایت خود را در 28 روز گذشته ببینید. علاوه بر این، میتوانید بفهمید که به طور میانگین، افرادی که به سایت شما آمده اند، چه مدت زمانی از هر صفحه از سایت شما بازدید می کنند.

گزارش کلی از محتواهای سایت در Search Console Insights

گزارش محتواهای جدید

در این بخش می توانید لیستی از محتواهایی که به تازگی انتشار دادید را مشاهده کنید. هم چنین تعداد بازدید ها و مدت زمانی که برای خواندن هر مقاله نیاز است نیز نمایش داده می شود.

محتواهای جدید در Search Console Insights

محبوب ترین محتواهای شما

در این بخش می توانید محبوب ترین و پر بازدید ترین محتواهای سایت خود را ببینید. هم چنین می توانید میزان رشد محتوا را در 28 روز گذشته ببینید.

چگونه افراد شما را پیدا می کنند

در این بخش می توانید کانال هایی را ببینید که افراد از طریق آنها به محتوای سایت شما دسترسی پیدا می کنند. همان طور که در عکس زیر می بینید، بیشترین ترافیک سایت ویکی دمی از سمت ارگانیک سرچ گوکل هست.

لینک های ارجاع داده شده از سایت های دیگر

در این بخش می توانید ببینید که کدام صفحات در وب به صفحه شما لینک داده اند. در عکس زیر، لیستی از صفحاتی که به ویکی دمی لینک داده اند را می بینید.

بخش سوشال مدیا

این بخش اطلاعات کلی از بخش سوشال مدیا را نمایش می دهد. این اطلاعات در واقع از گوگل آنالیتیکس سایت شما گرفته می شود. ممکن است خیلی دقیق نباشد اما می توانید اطلاعات کلی از اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی را در این بخش از Search Console Insights مشاهده نمایید. برای آشنایی بیشتر می توانید به کانال تلگرام خبری و کانال تلگرام آموزشی مراجعه کنید.

 


تاریخ ارسال پست: پنجشنبه 06 آذر 1399 ساعت: 13:25

مشاور سئو حرف ای و ارزان

مشاوره سئو حرفه ای

مشاوره سئو از اهمیت بالایی برای کسب و کار های اینترنتی برخوردار است. اگر شما قصد دارید که سایتتان را سئو کنید، یک مشاوره حرفه ای سئو به شما کمک می کند تا یک نقشه راه داشته باشید؛ یعنی از کجا شروع کنید تا به نتیجه دلخواهتان برسید. سئو و بهینه سازی سایت بسیار گسترده است و گاها پیش می آید که بسیاری از بیزینس ها بدون استراتژی مناسب و عدم داشتن اطلاعات کافی اقدام به بهینه کردن وب سایتشان می کنند ولی نتیجه مناسبی را دریافت نمی کنند. در ادامه با ویکی دمی همراه باشید تا بدانید که چرا به مشاوره seo احتیاج دارید، خدمات مشاوره ای ویکی دمی چگونه است و در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید.

خدمات مشاوره سئو سایت

ما در خدمات مشاوره سئو سایت، تمامی مشکلات، سوالات و موارد مبهمی که برای شما و سایت تان به وجود آمده است را حل می کنیم. اگر برای انجام کاری در سایتتان سردرگم هستید، دچار افت رتبه شده اید و یا صفحاتتان از صفحه نتایج گوگل حذف شده اند و بسیاری از مشکلات دیگر سوالی دارید و به دنبال یک راه حل هستید؛ می توانید به جای پرداخت هزینه های بالا برای خدمات سئو سایت، می توانید تمامی مشکلات خود را در یک جلسه مشاوره حل نمایید.

تفاوت مشاوره رایگان و مشاوره پولی

مشاوره رایگان سئو

مشاوره رایگان سئو در ویکی دمی به صورت پرسش و پاسخ می باشد. در این قسمت شما اگر دچار مشکلی شده اید و برای رفع آن سوالی دارید می توانید از طریق فرمی که در قسمت پایین قرار داده شده است، سوال خود را مطرح کنید. متخصصین ویکی دمی تا 2 روز کاری بعد پاسخ سوال شما را در همین صفحه قرار می دهند و ایمیلی خدمتتان ارسال می شود که پاسختان در آن خواهد بود.

مشاوره تخصصی سئو (شامل هزینه)

در مشاوره تخصصی و حرفه ای seo به سوالات زیر و بسیاری موارد دیگر پاسخ داده می شود و تمامی مواردی سئو سایتتان بررسی می شود.

آیا سایت من به سئو احتیاج دارد؟

از خدمات سئو چه شرکتی استفاده کنم؟

برای بالا آوردن یک کلمه کلیدی چه کارهایی باید انجام دهم؟

چگونه ورودی سایتم را افزایش دهم؟

برای سئو وب سایتم از کجا باید شروع کنم و چه کارهایی باید انجام دهم؟

سایتم از نظر سئویی چه مشکلاتی دارد؟

خدمات سئو ویکی دمی چگونه است؟

برای ورود به بازارکار سئو، باید چه مواردی را یاد بگیرم؟

چگونه یک سئوکار شوم؟

چگونه سرعت سایتم را افزایش دهم؟

چگونه به رتبه یک گوگل برسم؟

رقبای من چگونه سایتشان را سئو می کنند؟

چگونه از رقبایم در گوگل جلو بزنم؟

چه عواملی باعث افت رتبه سایت من در گوگل می شود؟

مشاوره حرفه ای seo ویکی دمی شما هزینه می باشد و هزینه آن برای هر ساعت 200 هزار تومان بوده. برای دریافت این مشاوره فرم زیر را تکمیل نمایید. پس از تکمیل و ارسال فرم زیر، کارشناسان ویکی دمی با شما تماس خواهند گرفت.


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 04 آذر 1399 ساعت: 13:39

دوره گوگل ادوردز

مطمئنا خیلی از شماها برای به دیده شدن در نتایج گوگل، دست به کارهای زیادی می زنید و هزینه های زیادی را متقبل می شوید.یکی از بهترین روش ها برای دیده شدن و گرفتن رتبه، استفاده از سئو و بهینه سازی سایت است، اما این روش برای افرادی که دوست دارند، هرچه سریعتر شاهد نتیجه باشند، زیاد مناسب نیست. یکی از راهکارهای سئو که می تواند در رشد و برند شدن به شما کمک نماید، دیدن دوره آموزش گوگل ادوردز است. با google ads می توانید تبلیغات کلیکی و بنری خود را مدیریت کنید اما از نظر قیمت سئو ممکن است، بسته به نوع کلمه کلیدی، این مقدار بیشتر باشد. 

حتما بعد از طراحی سایت خود، به فکر سئو و بهینه سازی سایت باشید و آن را برای کسانی که به دنبال خدمات شما هستند یا می توانند از مطالب سایت شما بهترین استفاده را کنند، آماده کنید


تاریخ ارسال پست: دوشنبه 25 آذر 1398 ساعت: 11:36

قیمت پروژه سئو

 

این روزها خیلی  از افراد به دنبال سئو کردن و بالا بردن رتبه سایت خود در گوگل هستند و همینطور، خیلی ها هم اطلاعی از این موضوع ندارند و به صورت سنتی کالاهای خود را در معرض فروش می گذارندسئو یک فرایندی است که با آن می توان محصول یا هرچیزی که قصد دارید در موتورهای جستجو، به خصوص گوگل به عرضه بگذارید را  راحتتر پیدا نماییداگر  یک سایت تازه دارید و نمیدانید که چطور می توانید در جستجوهای گوگل دیده شوید، می توانید مقالات مربوط به سئو . را مطالعه نمایید . یا برای گرفتن قیمت سئو، به یکی از شرکت های خدمات سئو تماس بگیرید.


تاریخ ارسال پست: دوشنبه 25 آذر 1398 ساعت: 11:33

آیا با راهکارهای سئو، جهت افزایش ورودی آشنا هستید؟

آیا با راهکارهای سئو، جهت افزایش ورودی آشنا هستید؟

در مقاله امروز ویکی دمی، راهکارهای سئو یی را با هم مورد بررسی قرا میدهیم که می‌تواند شما را به رتبه های اول گوگل برساند. این تکنیک ها حاصل سالها تجربه‌ی تیم ویکی دمی و فعالیت های عملی است که روی پروژه های مختلف انجام داده است. استفاده از این راهکار ها می‌تواند بازدید زیادی برای سایت شما به وجود آورد.
اگر در ابتدای راه سئو هستید و همچنین در حال یادگیری مقدمات سئو، این مقاله فعلا مناسب شما نیست و بهتر است که ابتدا موضوعات بخش آموزش سئو را مطالعه کنید و سپس به سراغ این مقاله بیایید.

 

برای اینکه بتوانید سئو را تعریف کنید، نیازی نیست که حتما یک کارشناس یا متخصص سئو باشید. همه کسانی که با فضای کسب و کار آنلاین، تبلیغات، تولید محتوا و بازاریابی محتوا در ارتباط هستند می توانند تعریفی از سئو داشته باشند. سئو (SEO) مخفف Search Engine Optimization بوده که به معنی بهینه کردن موتورهای جستجو می باشد و در واقع به مجموعه فعالیت هایی گفته میشود که برای رسیدن به جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل، انجام می گردد. در ابتدا ممکن است مفهوم سئو ساده به نظر بیاد اما همین مفهوم ساده، شامل پیچیدگی های زیاد و همچنین راهکارهای سئویی است. دانش سئو هر روز، گسترده تر و عمیق تر از روز قبل میشود و برای درک کامل آن نیاز به مطالعه مداوم و همچنین دقت بیشتری در تغییرات گوگل می باشد. دنیای سئو خیلی پویاست یعنی قوانین و تکنیک هایی که امسال برای شما مفید بوده است ممکن هست در سال آینده قابل استفاده نباشند.
پس شما همیشه باید به فکر راهکارهای سئویی جدید باشید تا در فرایند آپدیت شدن سئو و به روز شدن آن دچار چالش های سنگین نشوید و سایت شما، همیشه حرکت رو به رشد داشته باشد.

 

اگر دید کاملی در مورد سئو ندارید ابتدا مقاله آموزش سئو را مطالعه کنید و بعد به این مقاله برگردید و تکنیک هایی که به شما می گوییم را بخوانید.

 

بر اساس آماری که Optify منتشر کرده است، بیش از 60 درصد کلیک ها تنها روی 5 نتیجه اول گوگل می باشد. با توجه به این آمار، رسیدن به صفحه اول گوگل برای هر کسب و کاری موضوع بسیار مهمی است. برای اینکه در صدر جستجوها باشید باید همیشه به روز و آپدیت بود. معیارهای زیادی وجود دارد که باید حواس شما به آن ها باشد، مانند محتوا، کلمات کلیدی،بک لینک و غیره. وقتی که همه این موارد را رعایت کنید و از بهترین تکنیک های سئو استفاده نمایید، می توانید در لیست اولین نتایج جستجو قرار بگیرید و به راحتی از رقبای خود سبقت بگیرید.

 

شما باید این مورد را بدانید که استراتژی سئو برای هر سایتی با سایت دیگر متفاوت می باشد و یک راهکار کلی برای همه سایت ها وجود ندارد. بهتر است که راهکارهای سئو سایتتان را بر اساس آنالیزی که انجام میدهید مانند آنالیز سایت خودتان، سایت های رقیب و هر چیز دیگری مثل تحقیق کلمات کلیدی، استراتژی ساخت بک لینک و….،را ایجاد کنید.

 

در سئو، روش های جدیدی به وجود می آید که شما نمی‌توانید با یادگیری چند روش تصور کنید که برای همیشه می‌توانید از آن ها استفاده کنید و هر سایتی را که بخواهید با آن روش  ها، قوی کنید. در شرایط مختلف، راهکارهای مختلف به وجود می آید که برای تسلط به همه این موارد بهتر هست که همیشه آپدیت بود.

 مهمترین راهکارهای سئو با تجربه کاربر

یکی از الگوریتم های گوگل به نام گوگل دنس (google dance)، وظیفه ای بسیار جالب بر عهده دارد. گوگل دنس، سایت ها را در نتایج جستجو جا به جا می‌کند یعنی سایت را از صفحه اول به صفحه دوم و یا از صفحه دوم به صفحه اول منتقل می کند، یا به شکل های محتلف همین کار را انجام میدهد. حالا شاید سوال شما این باشد که این چه کار بی فایده ای بوده و کجای این موضوع، یکی از مهمترین راهکارهای سئو است.

گوگل همیشه سایت هایی که در صفحات دوم و سوم هستند، مخصوصا سایت هایی که قدمت بالایی ندارند را برای مدتی کوتاه به صفحه اول گوگل می آورد و در معرض دید کاربر ها قرار میدهد.
سپس تمامی رفتار های کاربران را با توجه به تغییر جایگاه، تحلیل و بررسی می کند، و همچنین آنالیز کاملی از تجربه بازدید کننده ها، مرتبط بودن کلمات سرچ شده با آن سایت ها و موارد دیگری که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم را مورد بررسی قرار میدهد. 

نکات مورد بررسی از دید گوگل:

 راهکارهای سئو و نرخ کلیک(ctr)

گوگل بعد از اینکه سایت ها را با استفاده از الگوریتم google dance به صفحه اول آورد، حال نرخ کلیک آنها را مورد برسی قرار میدهد تا ببیند این سایت ها تا چه اندازه میتوانند برای کاربران جذاب باشند و چه میزان کلیک را میتوانند به خود اختصاص دهند. پس یکی از راهکارهای سئو که به صورت غیر مستقیم تاثیر گذار است استفاده از عنوان های جذاب و بالابردن نرخ CTR است.

مدت ماندگاری کاربر در سایت (Time on site)

یکی از راهکارهای سئو، بررسی ماندگاری کاربر در سایت می باشد. هنگامی که کاربران وارد سایت شما می شوند، باید از تکنیک هایی استفاده نمایید که مدت زمان حضور کاربر را بیشتر نماید، یعنی مطالب سایت شما باید به گونه ای باشد که برای کاربر جذاب بوده و تمایل به خواندن و صرف کردن در سایت شما را داشته باشد، مثلا یک مقاله 4 هزار کلمه ای را در نظر بگیرید، کاربری بعد از ورود به این صفحه بعد از گذشت 40 ثانیه از صفحه خارج شده است. خب از نظر الگوریتم های گوگل، محتوای شما نه کاربر پسند بوده، نه کارامد بوده و نه نیاز مخاطب را رفع کرده است.
برای این مورد سعی کنید تا آنجایی که امکان دارد محتوای صفحه را کاریر پسند ایجاد کنید و حتما از این راهکار ها در سایت خود استفاده کنید.

درگیر کردن کاربر با سایت

سعی کنید در صفحات اصلی، کاربر ها را با سایت در گیر کنید. این کار تاثیر های چند جانبه ای مانند افزایش مدت زمان حضور کاربر در سایت، رضایت کاربر ها از صفحه و اطلاعات صفحه سایت و موارد دیگری نیز دارد.
مثلا سعی کنید در صفحه های سایت خود، از ویدئو یا پادکست استفاده کنید، اینفوگرافی های جذاب تولید کنید و یا به صورت کلی، هر کاری که حس میکنید کاربران را با محتوای سایت و صفحه های سایتتان درگیر می‌کند استفاده نمایید، تا این حس به گوگل داده شود که یک تجربه کاربری خوب برای مخاطبان خود فراهم کرده اید.

 

نکته ای که باید به شما بگویم این هست که در تمامی تکنیک هایی که در ادامه مقاله به شما گفته می شود، همیشه در نظر بگیرید چه طوری بهترین تجربه را برای کاربران سایت خود ایجاد کنید و تجربه کاربری، یکی از جدیدترین راهکارهای سئو 2019 است و به صورت غیر مستقیم روی خیلی از فاکتور های سئو تاثیر خیلی بالایی دارد و در همین مقاله بیشتر در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

 

معرفی راهکارهای سئو با استراتژی اختصاصی 

 

در همه‌ی کارها داشتن یک “استراتژی”، مسیر پیروزی را برای آن کار هموار میکند. استراتژی سئو سایت شما با استراتژی سایت دیگران نیز کاملا متفاوت بوده و هر سایتی دارای یک استراتژی  اختصاصی و منحصر به فرد  نیز دارد. چرا سایت ها دارای یک استراتژی اختصاصی هستند؟

در جواب سوال بالا باید بگوییم که چون جنس سئو در موضوعات مختلف با یکدیگر فرق دارد و حتی رقیب ها هم در هر حوزه، رفتار های مختلفی دارند، گوگل با کمک گرفتن از الگوریتم رنک برین متوجه تغییر رفتار کاربران در حوزه های مختلفی می شود، حالا منظور چیست؟

 

یعنی یک کاربر خاص، هنگامی که دنبال ۲ تا موضوع در دو حوزه مختلف می گردد به روش های مختلفی سرچ کرده که در این حالت، rank brain با توجه به این سرچ ها میفهمد که نیاز اصلی کاربر در هر حوزه چه بوده است.

 

مثلا سرچ کاربران برای خرید لپ تاپ، ابتدا لپ تاپ دست دوم و گیمینگ و …  را جستجو می کنند و در مراحل بعدی وارد برند میشوند، اما وقتی همون کاربران میخواهند گوشی موبایل بخرند ابتدا  با برند، جستجوی خودشان را انجام میدهند و این جستجو با روش قبل متفاوت است. داشتن یک استراتژی اختصاصی برای هر سایتی، از راهکارهای سئو محسوب می شود.

 

 

 

 

ما در ویکی دمی یک استراتژی اختصاصی که یکی از راهکارهای سئو است را برای یک مجله اینترنتی در زمینه آرایشی و بهداشتی ایجاد کردیم و بعد از پیاده سازی کامل، رشد قابل توجهی ایجاد شد که در تصویر زیر می توانید مقایسه ۴ ماهه روند رشد را بعد از پیاده سازی استراتژی با ۴ ماه قبل از پیاده سازی ببینید. این تصویر از گوگل آنالیتیکس این سایت گرفته شده تا درصد روند رشد را به صورت دقیق بتوانید مشاهده کنید.

برای مشاهده ادامه مقاله از لینک زیر اقدام کنید.

https://wikidemy.ir/seo-techniques/


تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 10 مهر 1398 ساعت: 17:16

آیا با خدمات سئو آشنایی دارید

آیا با خدمات سئو آشنایی دارید

سئو (SEO) یا بهینه سازی موتورهای جستجو (Search Engine Optimization)، یکی از اجزا حیاتی،برای بازاریابی آنلاین است. روزانه بیش از بیلیون جستجو بابت مشکلات اصلی، محصولات و یا خدمات در موتور جستجوی گوگل، انجام می شود که همه این سرچ ها، فقط و فقط در صفحه اول گوگل توسط کاربران دیده می شود و صفحات دیگر گوگل، زباله دانی بیش نیستند.

 ما در ویکی دمی با استفاده از آخرین استراتژی های مربوط به خدمات سئو داخلی (Onsite)، سئو خارجی (Off-site)،سئو تکنیکال، سرویس های سئو ارزان، سئو رقابتی، خدمات سئو سریع، سئو محتوا و.. تمامی تلاش خود را برای تولید نتایج، در صفحه اول گوگل تضمینی به کار برده ایم. 

این نکته را باید به خاطر داشته باشید که اگر در صفحه اول گوگل با جایگاه مناسبی نباشید، ممکن است هیچ وقت سایت شما دیده نشود که همین امر، در کاهش فروش و عرضه خدمات شما تاثیر منفی نیز می گذارد.

شاید هنوز برای خیلی از افراد این سوال مطرح باشد که منظور از خدمات سئو که در بالا به آن اشاره کرده ایم، چیست؟ و دقیقا با استفاده از خدمات بهینه سازی سایت، چه کمکی به سایت های تازه تاسیس و یا سایت هایی که دارای رقبای سرسخت می باشند، می توان کرد. در ادامه مقاله همراه ما باشید تا مباحث را بیشتر برای شما توضیح دهیم. 


انواع خدمات سئو

 

شاید به ظاهر نتوانیم توضیح جامعی از  انجام خدمات بهینه سازی سایت، داشته باشیم اما این نکته را باید بدانید که هر سایت با توجه به خدماتی که ارائه می کند و از همه مهمتر رقبای خود، دارای استراتژی متفاوتی با دیگر سایت ها دارد و حتی، هزینه خدمات سئو نیز بر اساس کلمات پر سرچ و رقابتی در بازه یک ماهه، در سرچ کنسول گوگل بررسی و محاسبه می گردد.

مهمترین خدمات سئو

در این بخش مهمترین سرویس سئوی سایت هر سازمان، بسته به اندازه آن سازمان، مدت زمان، هزینه و.. را به صورت مختصر توضیح می دهیم. 

خدمات سئو ارزان

 سرویس سئوی ارزان برای سازمان ها یا کسب و کارهایی که بسیار کوچک هستند، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. برای پیاده سازی این نوع خدمات، ابتدا رقبا و کلمات کلیدی آن ها بررسی می شود و سپس طبق محدوده و محلی که هستند به صورت لوکال (Local) یا محلی، پیاده سازی انجام می گیرد مانند ثبت موقعیت در گوگل، بررسی، مدیریت نظرات و پرسش های کاربران و… . خدمات سئو ارزان برای چنین کسب و کارهایی از نظر هزینه، به صرفه تر و دارای بازدهی بیشتری است. 

خدمات سئو پر رقابت

منظور از خدمات بهینه سازی پر رقابت، بررسی سایت ها با توجه به کلمه یا عباراتی است که در موتورهای جستجو بسیار زیاد جستجو می شوند و یا آن سایت ها دارای اعتبار و جایگاه بالایی نزد گوگل بوده اند.

برای چنین سایت هایی، هزینه سئو نسبت به کلمات پر سرچ بالاتر بوده و باید با استراتژی خاص تر و پیچیده تر از خدمات seo ارزان، انجام شود.

خدمات سئو سریع

شاید آوردن کلمه سریع در انتهای خدمات، شما را اشتباه به این فکر فرو برد که با استفاده از این روش می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن، یک سایتی در صفحه اول گوگل داشته باشید. اما این فرضیه و فکر اشتباه بوده و این نوع خدمات برای کمپین ها، رویدادها و همایش و یا سایت هایی که دارای شرایط خاص هستند، پیاده سازی میشود. البته هزینه و قیمت سئو برای چنین کمپین هایی، با توجه به مدت زمان برگزاری یا کلمات جستجو می تواند متفاوت باشد.

خدمات سئو تکنیکال

بهینه سازی سئو تکنیکال، برای خزیدن و ایندکس کردن صفحات سایت، مورد استفاده قرار می گیرد. حال، خدمات بهینه سازی و سئوی تکنیکال، شامل نشانه گذاری داده های ساخت یافته (Structured data markup)، بهبود سرعت وب سایت، بهینه سازی سایت مپ (Sitemap.xml)، بهینه سازی کدها و تگ های html، بهینه سازی Robots.txt، بهینه سازی Redirects، طراحی و پیاده سازی  AMP و.. نیز می باشد.

خدمات سئو تکنیکال

خدمات سئو داخلی

 سرویس سئو داخلی، شامل بهینه سازی عنوان هر صفحه، توضیحات متا یا همان meta description، لینک های داخلی (Internal linking)، استفاده از اسنیپت های گوگل (Google featured snippets) و جستجوی صدا و… می باشد.

خدمات سئو خارجی

خدمات سئو خارجی با هدف استفاده از کلاه سفید و استفاده از الگوریتم های گوگل انجام می شود و این نوع خدمات با راه اندازی کمپین های لینک سازی (Link building)، پست مهمان (Guest post) و کمپین های برند سازی پیاده سازی می شود.

خدمات سئو تولید محتوا

عموما هر سایتی برای سئو شدن نیاز به تولید محتوا دارد و محتوا در سئو به معنی پادشاه می باشد. محتوا یک هنری بوده که باید یه صورت دوستانه و با انتقال ارزش آن متن به کاربر نوشته و تولید شود. منظور از خدمات سئوی تولید محتوا، بهینه سازی تگ h1، بررسی هدینگ ها، بررسی سئوی عکس ها، سئوی ویدئو و در صورت نیاز، نوشتن محتوا به صورت ترجمه و تالیفی می باشد.

خدمات سئو خرید بک لینک

افرادی که با سئو آشنایی دارند، با واژه بک لینک (Backlink) و تاثیرات مثبت آن بر سئو آگاهی کافی دارند. البته در بسیاری از مقالات، گفته شده که خرید بک لینک به نفع سایت ها نیست و گوگل در صورت متوجه شدن، سایت یا صفحه مورد نظر را پنالتی (جریمه) می کند، البته ما هم با این مقالات موافق هستیم اما خرید بک لینک، از سایت هایی که مرتبط با حوزه کاری آن سایت باشد و آن سایت هایی که به ما لینک می دهند معتبر و دارای DA و PA بالایی باشند، تاثیر مثبت خود را بر سئو می گذارند. خرید بک لینک دارای انواع مختلفی بوده و باید در بازه زمانی مشخصی خریداری شود تا گوگل اعتماد خودش به ما را از دست ندهد.

بهینه سازی تبدیل یا کانورشن 

سئو فقط برای گرفتن ورودی و افزایش جایگاه در نتایج گوگل نیست بلکه برای تغییر نرخ تبدیل هم به کار میرود. کارشناسان ویکی دمی با بررسی و آنالیز وب سایت مشتریان و همچنین با اجرای تست A/B، متوجه افزایش نرخ تبدیل و افزایش درآمد مالی وب سایت می شوند.

آنالیز و بررسی سایت های رقبا

با بررسی سایت های رقبا و آنالیز کردن آن ها می توان کلمات کلیدی و پر سرچ که هدف بسیاری از کاربران است را به وضوح پیدا کرد. قبل از هرکاری باید رقبا را شناسایی نمود و سپس با استفاده از ابزارهای رایگان سئو مانند Semrush woorank، Alexa وغیره، سایت ها را بررسی نمود که این بخش یکی از مهمترین بخش ها در خدمات سئو و بهینه سازی سایت می باشد.

تحقیق کلمات کلیدی

همه چیز در سئو و بهینه سازی سایت با تحقیق کلمات کلیدی جامع، انجام می شود. در واقع برای داشتن یک کمپین موفق در حوزه سئو، انتخاب و جستجوی کلمات کلیدی، حکم ستون فقرات را ایفا می کند. ما مطمئن هستیم که هر کسب و کار فیزیکی قبل از راه اندازی سایت، درباره رقبا و کلماتی که با آن می تواند به درآمد مالی برسد، آشنایی کاملی دارد.

شناسایی و بازیابی سایت های پنالتی شده

اگر سایت شما توسط گوگل، پنالتی(جریمه) شده است یا تجربه کاهش رتبه و جایگاه در گوگل را داشتید، نگران نباشید. چرا که تیم ویکی دمی با داشتن تجربه و تخصص، قادر به شناسایی و برگرداندن سایت شما می باشد.

استراتژی سئو

یکی از بزرگترین دلایل شکست در هر کسب و کار آنلاینی، نداشتن استراتژی سئو و بهینه سازی سایت می باشد. یکی از کارهایی که سایت ویکی دمی موظف به اجرای آن می باشد، برنامه ریزی و دادن  طرح استراتژی برای هر سازمانی است، که عموما همه کسب و کارها دارای یک نوع استراتژی نمی باشند و باید بر اساس رقبا، قدمت سایت و نوع کاری که انجام میدهند، استراتژی متمایز و متفاوتی طرح ریزی شود.

خدمات سئو با بررسی ساختار وب سایت

ساختار یک وب سایت برای بسیاری از افراد مهم نیست و فکر میکنند که ساختار سایت خود را می توانند به هر شکلی که می خواهند، بچینند. این نکته را به یاد داشته باشید که ساختار بد وب سایت می تواند در سئوی آن تاثیر بگذارد و همین امر باعث کاهش ترافیک و کاهش فروش می شود. تیم ویکی دمی با بررسی سایت شما، پیشنهاد می دهد که سایت خود را چطور طراحی نمایید تا در سئوی آن مشکلی پیش نیاید.

گزارش رتبه بندی در بهینه سازی سایت

در صورتی که سئو سایت شما توسط شرکتی انجام شود، آن شرکت موظف است که  به صورت ماهانه، گزارشی از جایگاه سایت شما در موتورهای جستجو با توجه به کلمات کلیدی شما، ارائه نماید.

گزارش فرایند پیشرفت سایت

شرکت ارائه دهنده خدمات سئو موظف است که به صورت ماهانه، گزارشی از فرایند پیشرفت سایت که شامل سئو، نقطه عطف سایت، اهداف قابل اندازه گیری و دیگر معیارهای مهم است را به شما گزارش دهد.

ایجاد و راه اندازی گوگل آنالیتیکس

 با استفاده از گوگل آنالیتیکس، می توان کمپینی برای بازاریابی و فروش ایجاد نمود. این ابزار قابلیت بسیاری برای پیگیری و نظارت بر روی سایت نیز دارد. با گوگل آنالایتیک می توان صفحات پربازدید، نرخ کانورشن، نرخ کلیک، صفحات لیندینگ و… را با توجه به نوع دستگاه کاربر و رده سنی کاربران بررسی نمود.

خدمات سئو با راه اندازی گوگل آنالیتیکس

 

این مقاله ادامه دارد….


تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 10 مهر 1398 ساعت: 16:46

ليست صفحات

تعداد صفحات : 4