تبلیغات

موضوعات

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 37
    کل نظرات کل نظرات : 0
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 2
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 6
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
    آي پي امروز آي پي امروز : 0
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 4
    بازدید هفته بازدید هفته : 53
    بازدید ماه بازدید ماه : 197
    بازدید سال بازدید سال : 1,729
    بازدید کلی بازدید کلی : 9,946

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.227.0.249
    مرورگر مرورگر : Safari 5.1
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : جمعه 28 اردیبهشت 1403

آموزش سئو داخلی

سئو داخلی چیست؟ چه میزان در بهبود جایگاه سایت اهمیت دارد؟ این ها سوالاتی هستند که تمام افرادی که درگیر سئو سایت و بهینه سازی برای موتورهای جستجو هستند، می پرسند. این مقاله برگرفته از صحبت های بسیاری از سئوکاران و حاصل سال ها تجربه است که در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. بسیاری از سایت های آموزشی همین مطالب را حتی کمتر بصورت پکیج برای فروش گذاشته اند. قطعا یک استراتژی خوب سئو بدون در نظر گرفتن سئو داخلی یا همان on-page seo و حتی با پیاده سازی یک استراتژی ناقص در سئو داخلی به نتیجه ایده آل نخواهد رسید. همچنین موتور های جستجو از جمله گوگل، روز به روز به سئو داخلی ارزش بیشتری می دهند و تاثیر آن را بیشتر در نتایج جستجو شاهد هستیم.

خود من بارها دیده ام که سایت هایی حتی بدون بک لینک و فقط با فاکتورهای سئوی داخلی به نتایج خیلی خوبی رسیده اند و طبق تجربیات خود ما در ویکی دمی و تست کردن روی یک مجله اینترنتی، توانستیم کلمات کلیدی پر رقابتی را بدون بک لینک به صدر نتایج گوگل برسانیم.

برای آشنایی بیشتر با کلیات سئو حتما مقاله آموزش سئو را مطالعه کنید.

به نظرم دیگه نیاز نیست که بیشتر از این روی این مورد تاکید کنم و خود شما اهمیت سئو داخلی را فهمیده اید. حال وارد بحث آموزش سئو داخلی می شویم.البته قبل از شروع مقاله، توصیه می کنم که پادکست مقدماتی آموزش سئو داخلی را گوش فرا دهید و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، مابقی مقاله را مطالعه نمایید.

سئو داخلی چیست؟

به صورت کلی، سئو به دو بخش سئو داخلی on-page seo و سئو خارجی  off-page seo تقسیم بندی می شود. اما معنا و مفهوم سئو داخلی چیست؟ همان طور که از اسمش پیداست، به تمامی فعالیت ها و اعمالی که در داخل سایت، به منظور بهینه سازی برای موتور های جستجو انجام می شود، سئو داخلی گفته می شود. فاکتورهای زیادی در سئو داخلی (on-site seo) تاثیر دارند و روز به روز به تعداد این فاکتور ها اضافه می شود.

در زیر به معرفی تمامی این فاکتور ها می پردازیم. اما لازم به ذکر است از یک حدی به بعد، که رقابت در بین سایت ها بیشتر می شود، کسی برنده خواهد بود که این فاکتور ها را حرفه ای تر و با ایده ای خلاقانه تر انجام داده باشد.

چرا سئو داخلی (on-page seo) مهم است؟

برای اینکه به سوال بالا پاسخ دهیم، نیاز داریم که در ابتدا به این سوال پاسخ دهیم که آیا سئو داخلی در سال 2021 ،با سال های گذشته متفاوت است؟ 

جواب این سوال بله است. برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنیم به گزارش How search work که از سمت خود گوگل است، توجه داشته باشید.

how search work

همانطور که می دانید، گوگل نسبت به گذشته خیلی خیلی باهوش تر شده است و فقط به کلمات کلیدی توجه نمی کند و موارد مهمتری هستند که باید به آن ها توجه داشت. برای آنکه رتبه محتواهای شما در سال 2021، بالاتر از رقبا قرار گیرد، باید محتوای خود را برای موارد زیر بهینه نمایید.

خب حالا نوبت به بهینه سازی محتوا و سایت رسیده است که  در ابتدا باید با انواع فاکتورهای سئوی داخلی نیز آشنا شوید.

فاکتور های سئو داخلی (on page seo)

تک تک فاکتور هایی که در این قسمت معرفی می شوند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند، پس لطفا هنگام پیاده سازی فاکتورهای سئو داخلی، به سلیقه ی خود از هیچ کدام نگذرید و خودتان اولویت بندی نکنید.

آشنایی با متا تگ ها – meta tag 

 ابتدا برای آن دسته از عزیزانی که با متا تگ ها آشنایی ندارند، توضیح کوتاهی می دهیم و بعد به سراغ انواع متاتگ های مهم در سئو می رویم و برای هر کدام توضیحاتی ویژه ارائه می کنیم. از آنجا که برای هر کدام از این متاها مقاله های کاملی نوشته شده است، در حین معرفی کوتاه برای هر متا، مقالات مرتبط را برای اطلاعات بیشتر شما عزیزان قرار داده ایم.

متا تگ چیست؟

متا تگ ها (Meta Tag) یا برچسب های متا، بخشی از محتوای یک صفحه می باشد که از دید کاربران مخفی می باشد. زیرا این متا ها در کد های HTML سایت قرار می گیرد و حاوی اطلاعاتی برای موتور های جستجو می باشند. موتور های جستجو، از جمله گوگل، از این متاها هم برای درک بیشتر ماهیت سایت و صفحه استفاده می کنند و هم آنها را در نتایج جستجو (SERP) برای کاربران خود به نمایش در می آورند.

متا تگ ها نقش بسیار مهمی در سئو سایت دارند و یکی از مهمترین فاکتور های سئو داخلی می باشند و نباید به هیچ وجه آنها را نادیده گرفت. همچنین برای داشتن رتبه ای بهتر، باید خیلی با دقت و با تحقیق کلمات کلیدی اقدام به نوشتن این متا ها کنید. متا تگ ها (meta tag) در بخش HEAD کد های HTML قرار می گیرند.

فاکتور های سئو داخلیمعرفی مهمترین متا تگ های سئو داخلی

در این بخش، مهمترین متا تگ هایی که تاثیر زیادی در on-page seo دارند را معرفی می کنیم؛ و بعد، سایر متاتگ های کم تاثیر تر را مورد بررسی قرار می دهیم. امیدوارم با رعایت این موارد، به بهبود سئو داخلی سایت خود کمک کنید.

  آموزش رایگان سئو از صفر تا صد

متا تگ تایتل (title tag)

البته تگ تایتل، با متا شروع نمی شود، اما مهمترین متا تگ در سئو محسوب می شود و تاثیر بسیاری در سئو سایت دارد. برای اینکه با title tag به صورت جامع آشنا شوید توصیه می کنیم که مقاله همه چیز در مورد عنوان صفحه را بخوانید.

تایتل تگ، همان عنوانی است که در نتایج جستجو برای کاربران نمایش داده می شود و اولین فاکتوری است که ماهیت و موضوع یک صفحه را برای موتور های جستجو روشن می کند؛ حتی در تبلیغ های گوگل (google ads) تایتل یک صفحه بسیار مهم می باشد.

در هنگام تایتل نویسی، باید سعی کنید که تایتل شما بیشتر از ۷۰ کاراکتر نشود و سعی کنید از کلمات کلیدی در تایتل خود استفاده کنید. اگر بتوانید تایتل جذابی بنویسید، تاثیر بالایی در جذب کلیک و افزایش CTR سایتتان خواهید داشت.

تایتل صفحه ی شما باید کاملا مرتبط با موضوع صفحه ی شما باشد و همچنین نباید به صورت مصنوعی از کلمات کلیدی در آن استفاده شود. قطعا اگر در تایتل خود ۳ بار از کلمه کلیدی خود استفاده کنید، یک تایتل کاملا مصنوعی خواهید داشت که می تواند باعث افت رتبه سایت شما شود. هم چنین اگر یک سایت تازه تاسیس باشد، شاید هیچگاه رشد خوبی نداشته باشد.

در صورت نیاز، اگر می خواهید چند بار از کلمه کلیدی در تایتل استفاده کنید، بهتره از کلمات کلیدی LSI استفاده کنید که در مورد آن بطور کامل توضیح داده ایم.

 

متا دیسکریپشن (meta description)

متا دسکریپشن یا توضیحات متا، نیز یکی از مهمترین متاها برای سئو می باشد. از اصلی ترین تاثیر هایی که متا دیسکریپشن به جا می گذارد، جذب کلیک در نتایج جستجو می باشد که در نتیجه، یکی از مهمترین روش های افزایش CTR بوده که باید به آن بسیار اهمیت داده شود.

متا دسکریپشن(meta description) توضیحات خلاصه ای از صفحه مورد نظر می باشد. یعنی برای یک توضیح خوب، باید بتوانید صفحه ی خود را با ۱۵۰ تا ۱۷۰ کاراکتر به کاربران خود معرفی کنید. حواستان باشد در متا دسکریپشن نیز، حتما از کلمات کلیدی خود استفاده کنید ولی به هیچ وجه سوء استفاده و زیاده روی نکنید. اگر بیش از این تعداد کاراکتری که گفتیم استفاده کنید، نمره یا امتیاز منفی نخواهد داشت. فقط مقدار بیشتر از آن حد را در نتایج جستجو نمایش نخواهد داد.

اگر شما برای صفحات سایت خود متا دسکریپشن قرار ندهید موتور های جستجو بخشی از محتوای صفحه را به عنوان متا دسکریپشن انتخاب می کنند و عموما این بخش با توجه به سرچی که انجام می شود و مرتبط ترین بخش به آن جستجو، انتخاب می شود. اما همیشه به این نکته توجه داشته باشید که کاربران قبل از کلیک کردن بر روی لینک شما، توضیحاتی که داده اید را می خوانند و بعد تصمیم می گیرند که بر روی لینک شما کلیک کنند یا نه!

متاتگ ویو پورت(viewport)

یکی دیگر از متا تگ هایی که در سئو داخلی وب سایت تاثیر گذار می باشد تگ ویوپورت است. متا تگ viewport برای نمایش هرچه بهتر صفحات وب سایت در صفحه نمایش های کوچکتر روی کار آمده است. این متا تگ،در ابتدا توسط شرکت اپل معرفی شد و بعدها از آن استفاده های فراوانی کردند.هرچند هنوز این متاتگ به صورت رسمی بخشی از کد های html محسوب نمی شود اما برای داشتن صفحه رسپانسیو، نیاز است که از این تگ در بخش head کد های html استفاده شود.

در گذشته، صفحات وب را فقط برای صفحه نمایش های بزرگ می ساختند و هنگام استفاده و مشاهده یک صفحه با موبایل، نیار به زوم کردن و اسکرول های زیاد به سمت چپ و راست بود که تقریبا استفاده با موبایل از این صفحات بسیار سخت و غیرممکن بود.

استفاده از متا تگ ویوپورت (viewport) باعث شده است که بزرگنمایی اولیه، سریعاً بعد از بارگذاری صفحه توسط مرورگر تعیین شود و متناسب با ابعاد صفحه نمایش، قابل مشاهده باشد.

  متا تگ های مهم در سئو کدام اند؟

متا تگ og یا (open graph)

متا تگ اپن گراف یا همان og ها، تاثیر مستقیم بر روی سئو داخلی سایت شما ندارند اما استفاده از آنها قطعا کار درستی است پس به شما توصیه می کنیم از این تگ به درستی استفاده کنید. حالا دلیل این تاکید را هم به شما می گوییم:

تگ اپن گراف، اولین بار توسط فیس بوک به وجود آمد. فیس بوک برای دادن یک نظم جامع و تبادل اطلاعات از وب سایت ها به داخل فیس بوک، این تگ را اختراع کرد. در واقعیت متا تگ og فقط برای شبکه های اجتماعی کاربرد دارد و شما با داشتن این تگ در وب سایت، هنگام اشتراک مطالب سایت خود در شبکه های اجتماعی، متوجه می شوید که محتوای شما کاملا منظم و چارچوب بندی شده در شبکه های اجتماعی منتشر می شود.

تصور کنید که محتوایی نوشته اید و در هر یک از شبکه های اجتماعی، قصد اشتراک گذاری آن را دارید و این محتوای شما شامل چندین عکس مختلف می باشد و شما تمایل دارید هنگام انتشار، عکس مورد نظر شما به همراه عنوانی خاص در شبکهه ها منتشر شود، در این صورت شما چه خواهید کرد؟

راه حل همان متا تگ های اپن گراف می باشد.

شما در این متا تگ ها دقیقا می توانید مشخص کنید که در شبکه های اجتماعی محتوای شما با چه نامی و با چه عکسی منشر شود.

با توجه به رشد چشمگیر شبکه های اجتماعی و استقبال بسیار مردم از آنها، حتی گوگل نمی تواند آنها را نادیده بگیرد. به همین دلیل، گوگل به سیگنال هایی که از این شبکه های اجتماعی دریافت می شود اهمیت ویژه ای می دهد. این ویژگی، به صورت غیر مستقیم در رتبه بندی های سایت، تاثیر فراوانی دارد. همچنین اشتراک درست محتواهای شما در شبکه های اجتماعی می تواند ترافیک بسیار زیادی را به صورت روانه برای سایت شما ایجاد کند.

حال به معرفی بخش های مختلف تگ های open graph می پردازیم:

<meta property=”og:title” content=”آموزش سئو داخلی؟”/>

<meta property=”og:description” content=” آمورش جامع سئو داخلی با توضیح کامل تمامی فاکتور های آن در سایت آموزش آنلاین ویکی دمی”/>

<meta property=”og:type” content=”article”/>

<meta property=”og:image” content=” https://wikidemy.ir/wp-content/uploads/2019/06/on-page-seo.jpg”/>

 

متا تگ روبوت (meta robots)

متا تگ robots به صورت دستوری برای ربات های موتور های جستجو ایجاد شده است که شما با آن می توانید از ایندکس شدن یک  صفحه جلوگیری کنید. در شرایط عادی، لزومی به استفاده از این متا تگ نیست و حامل تاثیر های مختلف بر on page seo نمی باشد. در شرایط خاص، شما می توانید با  meta robots، از ایندکس شدن یک صفحه ی خاص جلوگیری کنید.

بسیاری عقیده دارند که این متا تگ، اصلا مهم نیستظف اما من برعکس این تصور را دارم. به نظر من، متا روبوت بسیار مهم می باشد و در سایت های بزرگ مخصوصا فروشگاه های اینترنتی، اصول استفاده حرفه ای از این متا تگ و  همچنین تگ کنونیکال (canonical) می تواند بسیار کمک کننده باشد. عدم دانش کافی در مورد این تگ ها، واقعا می تواند تاثیر بسیار منفی بر سئو سایت شما داشته باشد.

متاهای بسیار دیگری نیز وجود دارد اما تاثیر مثبتی در سئو سایت ندارند به همین دلیل برای جلوگیری از طولانی شدن این مقاله از معرفی آنها خودداری کرده ایم. برای اطلاعات بیشتر درباره متا تگ ها می توانید به مقاله متا تگ های مهم در سئو کدامند مراجعه کنید.

 


تاریخ ارسال پست: دوشنبه 11 اسفند 1399 ساعت: 12:43

بخش نظرات این مطلب


کد امنیتی رفرش